top of page
  • Foto van schrijverlottedefoer

Onze vrijwilliger in Parijs

AC Waasland heeft veel vrijwilligers die allemaal een bloemetje verdienen voor hun inzet voor de club. Deze keer zetten we trainer Gerry in de kijker.


Gerry, 2024 is je 37e jaar dat je bij ACW bent! 37 jaar, dat wil zeggen dat je niet alleen deze lieve gezichtjes trainingen geeft of dat je ooit mijn generatie training hebt gegeven, het gaat veel verder. Daarom is het tijd om jou eens in de bloemetjes te zetten en jouw tot onze vrijwilliger in Parijs te bekronen. Mocht er een olympische discipline vrijwilliger zijn, je zou er met kop en teen boven uit steken!


De elektriciteit ik de kantine, kleedkamers en secretariaat hebben we je aan jou te danken. Onder de vleugels van de toenmalige trainers groeide je uit tot onze miniemen trainer. Het organiseren van sportkampen, clubkampioenschappen... stond allemaal in jouw plannen. Je ging mee van lokale wedstrijden naar Belgische kampioenschappen. Soms was het niet altijd makkelijk om zelf te rijden, maar voor al jouw inzet namen de atleten jou eens met plezier mee. Je begeleidt onze atleten doorheen hun miniemen tijd om ze klaar te stomen voor het echte werk bij de grote. Onder jouw goedkeurend oog slaan ze hun vleugels uit in de discipline die ze het liefst doen en plezier in hebben.


We zouden je graag bedanken voor al die jaren inzet, plezier en trainingen!





33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page