top of page
  • Foto van schrijverlottedefoer

Vlaams kampioenschap Cross + BK meerkamp

Het provinciaal domein lag er alweer goed vettig bij. Dat in combinatie met continu draaien en keren maakt het toch wel een speciaal decor, waar de ene al beter op kan lopen, dan de andere...

Skye Sloots & Charlotte Suy verdigde hun plaatsje binnenin de top10 van het crosscup klassement.

Léonie liep met lef tijdens de cross en het leverde haar een 3e plaats op het Vlaams podium!

Na enkele indoorwedstrijden was het nog eens tijd voot een cross. Jorden werd mooi 13e in zijn reeks, Jentho onbevreesd tussen de groten bij de korte cross en top 50 binnen! Ook Isaura Rossaert stond haar 'vrouwtje' op de korte cross en kon top 20 finishen!

Emiel Penneman liep naar een 24e plaats in de modder. Tommy Kinders knalde naar die 5e plaats!

Na een stevige stageweek, verbaasde Victoria Warpy iedereen door zo sterk voor de dag te komen! Een zeer constante race leverde haar een 6e plaats MET de Vlaamse titel erboven op!

Charlotte Penneman haalde hetcrosscup klassement binnen en deed dat! 5e algemeen en Zilver op het Vlaams!

Lieselotte Beck startte snel met voorsprong, dat resulteerde in zilver op het Vlaams!

Terwijl de Vlaamse titels worden verdeeld in het veld, werd er om de Belgische en vlaamse titels van de meerkamp gestreeden.

Martha Geerardyn met twee maal een 2e plaats weten te veroveren met een PB in ver en de 60mH, dit leverde mee haar bronzen medaille op!